SZC logo

Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203049/025 | 7300 Komló, Vájáriskola u. 1.

Intézmény logo

Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum Komlói Technikum, Szakképző iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatok Kökönyösi Diákokért AlapítványKRÉTA

Versenyeredmények

Versenyeredmények

Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Program

Iskolánk amatőr labdarúgó csapata idén is részt vesz a Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Program keretében meghirdetett labdarúgó tornán. A sorozat házigazdája idén is a KBSK, ahol a műfüves pályákon játszottunk. A csapat a 16 éven felüli sorozatba nevezett. A tavalyihoz hasonlóan, izgalmas és változatos mérkőzéseket játszott a csapat. A csapat tagjai: Orsós Martin, Blum Zoltán, Varga Zoltán, Varga Máté, Kalányos Dominik, Deme Dániel és Orsós Patrik.

Diákolimpia

Iskolánk futball csapata is bekapcsolódott a Diákolimpia küzdelmeibe. Pécset az ANK sportcsarnokában volt jelenése a csapatnak. Változatos és izgalmas mérkőzéseket játszottunk, aminek eredményeképpen a csoportban a III. helyezést értük el. Gratulálok a csapatnak és további fejlődést kívánok! A csapat tagjai voltak: Orsós Martin, Szalai Bence, Heller Patrik, Jauck Marcell, Varga Zoltán, Varga Máté, Markót Gábor, Kovács Norbert és Begovácz Dávid.

McDonald's Fair Play Cup labdarúgó torna

skolánk labdarúgó csapata megkezdte küzdelmeit a McDonald's Fair Play Cup labdarúgó tornán, mely őszi és tavaszi fordulókból áll. Sajnos betegségek és kommunikációs problémák adódtak a csapat és a csapatvezető között, melynek következtében csapatunk a játék megkezdéséhez szükséges minimális létszámmal kezdte meg küzdelmeit. Ráadásul az időjárás sem volt kegyes hozzánk, amig tartottak a mérkőzések , az eső csak esett, esett és esett! Ennek ellenére a CSAPAT a tőle telhető legtöbbet megtette s ennek folyományaként izgalmas mérkőzéseket is láttam. Sajnos az erőnk fokozatosan elfogyott ahogy a lelkesedés is. A hátráltató tényezők ellenére GRATULÁLOK a CSAPATNAK és a tavaszi fordulóban majd javítunk! Csapattagok: Orsós Martin, László Ferenc, Gyurgyevics Lajos, Deme Dániel, Radics Tamás és Csonka János.


Partnereink

SZC logo

Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum


Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum Komlói Technikum, Szakképző iskola és Kollégium

7300 Komló, Vájáriskola u. 1.

Telefon: +3672481358

E-mail: titkarszakkepzo@szckomlo.hu

OM azonosító: 203049/025


2024Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum Komlói Technikum, Szakképző iskola és Kollégium